Sportcarp boilies Mulberry Garlic (moruše česnek)
Už při vzniku plovoucích nástrah bylo jasné, že postupem času bude nutné vytvořit i stejně úspěšnou nástrahu na dno. To byl bojový úkol, který měl od začátku jasného adresáta. Šéfkuchař Ešpi alias Trenér se mohl začít činit. Vznikly tak první prototypy, které ryby chytaly, ale nic oslnivého, ani výjimečného to nebylo. Směs se tedy upravila a s ní i výsledky. Pořád to ale nebylo ono. Ešpi pak udělal poslední úpravu, která se ukázala jako rozhodující. Promyšlená dávka chilli způsobila, že tento boilies začal chytat razantně lépe. Najednou chodilo více záběrů a zvedla se i váha ryb. Dílo bylo dokonáno a Trenérovi byla vyslovena hluboká poklona.
Samotná směs se nedá zaškatulkovat jako rybí nebo směs ptačích zobů. Je to taková rozumná cesta na oba směry zároveň. Díky tomu nemusíte řešit, jaké je právě roční období a zda je voda na koupání anebo chvíli před zámrzem. Boilies Mulberry Garlic si s sebou můžete vzít kdykoli a plně se na něj spolehnout. A kterou plovoučku k němu zvolit je asi zbytečná otázka…
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.