EnergoTeam Skládací deska na filetování ryb

Značka: EnergoTeam
EnergoTeam Sklopné umělohmotné prkýnko na čištění ryb
Dostupnost Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Kód: 80901050
489 Kč 10 Kč / 1 ks
EnergoTeam Skládací deska na filetování ryb
Značka: EnergoTeam

EnergoTeam Sklopné umělohmotné prkýnko na čištění ryb

I ta na první pohled nejsnadněji vypadající práce může způsobit velké problémy. Pokud máte po krk problémů s plastovými nebo dřevěnými prkýnky na krájení, jejichž povrch se stal kvůli slizu kluzkým, tak nastal čas na vyzkoušení našeho nového produktu!

Prkýnko je vyráběné s kolíčkem a se speciálním protiskluzovým povrchem, díky čemuž se snadno a bezpečně používá. Zadní ploutev čištěné ryby zafixujeme pomocí kolíčku, čímž ji lépe stabilizujeme během čištění. Pokud jsme skončili, nezbývá nic jiného než umýt je v teplé vodě, případně je můžeme umýt v myčce nádobí.

Příprava opravdu chutných jídel závisí na přípravě ingrediencí!

Čištění různých druhů ryb si žádá různé techniky čištění. Odstraňování šupin je klíčovým bodem čištění.

Dosud bylo třeba odstranit šupiny na klasickém prkýnku na krájení, což není snadná úloha. Pokud jsme chtěli očistit velkou rybu, potřebovali jsme použít velké prkýnko. Jeho skladování bylo problematické především v menším bytě.

Potom, když jsme našli prkýnko adekvátních rozměrů, jsme si nějak museli poradit se stabilizací ryby. To se nikdy nepodařilo pořádně. Proto kromě toho, že bylo čištění ryb zdlouhavé, hrozilo i riziko poranění. Dále docházelo i k výraznému otupení našich nožů.

Jeho praktičnost nereflektuje nic lépe než to, že i Zoltán Andrejszky se na něj spolehl v televizním pořadu Halimádód Konyhája, kde bylo potřeba očistit velké množství ryb.

Používáním sklopného prkýnka na čištění ryb šetříme náš čas a námahu, díky tomu se pro nás příprava pokrmů z ryb stane příjemnou zábavou místo povinností.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní doplňky pro pobytu u vody
Hmotnost: 15.85 kg
Kód zboží: 80901-050
Velikost: 48x15 cm
Typ: Deska na filetování ryb

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: