Chytil Laktalbumin
Syrovátkový protein - zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Může způsobovat nadnášení kuliček.
Laktalbumin - syrovátkový protein, zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší např. praskání kuliček při krmení kobrou.
Ve vodě částečně rozpustný,lehce stravitelný a vhodný do směsí pro chladné vody.
Při vyšších koncentracích může způsobovat nadnášení kuliček ( výroba pop-up ).
Dávkování: maximálně do 10% suché směsi.
Ve vodě částečně rozpustný,lehce stravitelný a vhodný do směsí pro chladné vody.
Při vyšších koncentracích může způsobovat nadnášení kuliček ( výroba pop-up ).
Dávkování: maximálně do 10% suché směsi.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Komponenty pro výrobu |
---|---|
Gramáž: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář